1920x600 (11).png
 
1920x600 (5).png

JURICA ŠARČEVIĆ

Voditelj odjela
istraživanja i promocija
ElectusDGS


Zagreb

S kolegicom Majom sam imao priliku surađivati na različitim eventima. Izuzetno je ugodna za suradnju, pripremljena do najsitnijeg detalja, spremna na sve scenarije s kojima se voditelj događanja susreće, a to je i meni uvelike olakšalo posao.

Tijekom dvije akademske godine, Maja je održala radionice  pripreme životopisa za studente završnih godina Biološkog odsjeka PMFa. Izvrstan je komunikator, neposredna sa studentima i s lakoćom pridobiva njihovu pažnju, a studenti su radionicu ocijenili jednom od najkorisnijih i najzanimljivijih u sklopu kolegija Profesionalne vještine u biološkoj struci.

DOC.DR.SC.

SANDRA HUDINA


Voditeljica kolegija Profesionalne vještine u biološkoj struci


Zagreb

Kod Maje sam došao s velikom tremom od javnih nastupa. Individualni treninzi su mi uvelike pomogli pri kontroliranju treme, ali i prilagodbi komunikacije na određen tip javnog izlaganja. Metode su jednostavne, ali efikasne. Moje preporuke!

NIKOLA ZEC

poduzetnik i osnivač Gooders News portala


Zagreb

VANDA RESNIK

Voditeljica HR-a, Tau on-line d.o.o.

Zagreb

Moj cilj je bio održati pozdravni govor i pritom ‘ne pasti u nesvijest’. Nakon dva tjedna rada s Majom, ne da nisam pala u nesvijet nego sam dobila i ‘Bravo!’ od publike.

VALERIJA NEDUHAL

studentica

Zagreb

Predavanje je bilo vrlo korisno, konstruktivno, ohrabrujuće i netipično za naš sustav obrazovanja. S predavanja sam izašla s pozitivnijim stavom i manje straha za svoju budućnost, koji već tradicionalno opterećuje studente na zadnjoj godini fakulteta.

univ.spec.pol., prof.

ZORAN SUČIĆ

Zagreb

Uvijek sam bio uvjeren da znam javno nastupati i da je to zapravo pitanje predisponiranosti. No, tek kad sam počeo polaziti trening javnog nastupa uvidio sam da ne baratam niti početničkim vještinama. S vremenom, moj nastup počeo je zadobivati određeni oblik pristojnog javnog nastupa. Prošao sam sve: od pravila ispravnog držanja, ispravnog izgovaranja riječi, gestikulacija, intervjua, izlaganja preko powerpointa i niz drugih mehanizama i stilova potrebnih za kvalitetan nastup. Preporučam svima da odete na trening javnog nastupa, nikad ne znate kada će Vam zatrebati.

ANA

Zagreb

Neprocjenjivo iskustvo! Mislim da nisam mogla donijeti pametniju odluku u trenutku kad sam poslala upit Maji vezano za moj strah od javnog nastupa. Maja me je osnažila i dala puno korisnih informacija koje rado ugrađujem u svoje svakodnevno funkcioniranje. I kao čovjek i kao profesionalac odlična te ju od srca preporučam.

KARLA ŠTEFANKO

Zagreb

Radionica mi se jako svidjela. Posebice zbog toga što smo dobili uvid u poslovni svijet s kojim na fakultetu nemamo doticaja. Također, dobili smo informacije o razgovorima za posao iz vlastitog iskustva, a ne samo kako to funkcionira u teoriji.

IVICA BRADIĆ

Zagreb

Jako dobro koncipiran trening koji mi je na jednostavan i izvodljiv način pomogao da se oslobodim pritiska od javnog nastupa! Maja je vrhunski profesionalac, lako prenosi vještine javnog nastupa na polaznike...sve pohvale!

IVICA BRADIĆ

Jako dobro koncipiran trening koji mi je na jednostavan i izvodljiv način pomogao da se oslobodim pritiska od javnog nastupa! Maja je vrhunski profesionalac, lako prenosi vještine javnog nastupa na polaznike... Sve pohvale!

DOMINIK STIPIĆ

Preporučujem svakomu tko želi poboljšati svoj javni nastup i razviti se u jednom bitnom segmentu života. Uz to što polaznici tijekom programa poboljšavaju svoj javni nastup, dobivaju i savjete koje mogu primjenjivati u privatnom životu. Maja je izvrsna trenerica i jako brine o napretku svojih polaznika.

LANA ŠEGOTA

Kod Maje sam došla zbog straha od javnog nastupa no već nakon par sati uz Majine smjernice izlaganje je postalo puno jednostavnije. Do kraja vježbi otkrila je mnogo korisnih informacija i potpuno promijenila moj pogled vezano uz javno nastupanje. Sa svojim entuzijazmom i pristupačnošću olakšala je moje iskustvo. Hvala i sve pohvale ProPR-u!

NIKOLA

Odlično iskustvo i vrijedno ulaganje u sebe i svoje vještine! Maja je super trenerica!

IDA

Majin program koristan je i učinkovit za svakog tko ima potrebu pripremiti se za javni nastup te ga toplo preporučujem. Nakon što sam ga prošla, novostečena znanja i vještine mogu primjenjivati u svakodnevnom radu.

NATAŠA MARJANOVIĆ

Vrijedi svake uložene kune!

VANJA GORIČANEC

Maja je veoma profesionalna u svome poslu! Izrazito je stručna, izravna i ugodna osoba koja uživa u poslu koji radi i s kojom je jako lijepo surađivati. Edukacija o treninzima javnih nastupa, kao i edukacija o poslovnoj komunikaciji jako su dobro koncipirane, zanimljive te prepune korisnih informacija i zanimljivih vježbi. Sretna sam što se s  novostečenim vještinama i znanjima mogu koristiti u svakodnevnome životu i u poslu. Edukaciju o treninzima javnih nastupa, kao i edukaciju o poslovnoj komunikaciji od srca preporučam svakome, bilo da je riječ o amaterima ili profesionalcima jer uvijek ima mjesta za napredak, a uz Majinu se pomoć  vrlo brzo i lako može doći do željenog cilja i napretka.

JOSIPA DUJMOVIĆ

Najbolja investicija za sebe, za poslovni i privatni napredak, bolje i hrabrije sutra.

Strah od javnog nastupa nije lako savladati, ali uz ovaj trening uspjeh je zagarantiran. Maja kao trener je izvrsna, iskrena, direktna i konkretna. Odlična i kao mentor i kao osoba s kojom je zaista divno surađivati.

Ovaj trening preporučam svima. Neprocjenjivo iskustvo.

ALEKSANDRA SMOLIĆ

Maja vrlo profesionalno, savjesno, predano i uz mnogo podrške obavlja vlastiti posao! Ukratko rečeno: jedno pozitivno životno iskustvo uz mnogo novih stečenih znanja i ovladanih vještina u javnom nastupu. Preporuke!

LIVIJA VOJKOVIĆ

Maja je vrhunski profesionalac u svom poslu! Izrazito je stručna, neposredna i ugodna osoba koja uživa u poslu koji radi. Treninzi su odlično koncipirani, zanimljivi i prepuni korisnih informacija. Sretna sam što  novo usvojene vještine  mogu koristiti u svakodnevnom životu! Ovaj trening od srca  preporučam svakome, kako potpunim i ustrašenim amaterima, tako i prezenterima jer uvijek ima prostora za napredak!

1920x600 (6).png

Završili ste trening javnog nastupa? Vaš osvrt puno znači budućim polaznicima.