Revizija životopisa

  • Broj polaznika: 1

  • Broj susreta (online i konzultacije telefonom): 1

  • Trajanje konzultacija: 2 h

  • Cijena: 350 kn

Životopis, molba i preporuka glavni su dokumenti koje prilažete kada se prijavljujete na neki oglas za posao. I dok je preporuka opcionalna (osim ako ju poslodavac izričito ne traži), molba i životopis s obavezni.

 

Životopis nije teško kreirati, ali teško je napraviti životopis koji će vas istaknuti u moru drugih životopisa. Srećom, to je itekako moguće.

 

Postoje standardna pravila koja je potrebno poštivati prilikom kreiranja životopisa. Primjerice, životopis mora biti pregledan i uredan, mora sadržavati vaše kontakt podatke, obrazovanje i radno iskustvo, zatim informacije o poznavanju stranih jezika i vašim računalnim vještinama, a može sadržavati i druge korisne informacije kao što su različita priznanja ili nagrade, dodatne vještine, hobiji, fotografija. 

Dobar predložak životopisa moguće je pronaći online kao i mnogo savjeta na temu 'kako napisati dobar životopis?'. Ipak, ono na čemu većina ljudi najčešće 'zapne' je: na koji 'način' sve to treba napisati? Svi smo mi pojedinci s različitim profesionalnim iskustvom ili pak bez radnog iskustva. Jedan predložak životopisa ne odgovara svima, baš kao što i način na koji predstavljamo informacije o svom iskustvu neće biti jednak za svakoga. Kao da to nije dovoljno, životopis je dobro prilagoditi i vrsti posla koji želimo raditi, a to je ponekad kandidatima najveći izazov.    

Revizija životopisa su telefonske ili online konzultacije u trajanju od 2 i pol sata, gdje zajedno pregledavamo vaš životopis i radimo preinake koje će na najbolji način istaknuti vaše dosadašnje iskustvo i kvalifikacije. Ukoliko nam ostane vremena, prolazimo i osnove razgovora za posao, najčešća pitanja na razgovoru za posao te kako se pripremiti za pregovaranje o plaći.

 

Za konzultacije se mogu prijaviti svi koji žele dotjerati svoje postojeće životopise, ali i oni koji tek žele napisati svoj prvi životopis. Datum i termin konzultacija birate sami.

Za više informacija ili dogovor oko termina konzultacije pošaljte put putem kontakt obrasca ili se javite telefonski.