Poslovna komunikacija

  • Broj polaznika: 1 do 5

  • Broj susreta (online): 4

  • Trajanje jednog susreta: 2.5 h

  • Cijena grupne edukacije (online): 500 kn

  • Cijena individualne edukacije* (online): 800 kn

*Mogućnost plaćanja u obrocima

 

Poslovna komunikacija sastoji se od niza pravila lijepog ponašanja koje je vrlo lako usvojiti i primjenjivati, a olakšava održavanje profesionalnih poslovnih odnosa, kako među kolegama na poslu tako i s potencijalnim ili postojećim klijentima.

 

Kroz ovih edukaciju bavimo se osnovama profesionalne pisane i usmene poslovne komunikacije: kako napisati profesionalan e-mail s obzirom na kontekst; kako se pripremiti i ponašati tijekom poslovnog sastanka, razgovora za posao, poslovnog ručka ili prvog susreta s klijentom; kako se profesionalno predstavljati i komunicirati na društvenim mrežama te kako usavršiti vještinu održavanja kvalitetnih poslovnih odnosa te izaći na kraj s potencijalno izazovnim situacijama u poslu.

Edukacija je namijenjena svima koji se žele podsjetiti jednostavnih pravila bontona u poslovnom okruženju, bilo da su u pitanju pojedinci koji su zaposleni, pojedinci koji su u potrazi za poslom ili studenti koji se žele kvalitetno pripremiti za ulazak na tržište rada.

Edukacija se održava online, a moguće ju je pohađati individualno ili grupno.

POSLOVNA KOMUNIKACIJA U TRAVNJU 2021.

Online Poslovna komunikacija za grupu do 5 polaznika počinje 10. travnja u 11 sati (subota) i održava se kroz tri susreta (svaki u trajanju od 2.5 h) 10., 17. i 24. travnja.

Prijave traju do 7. travnja.

Individualna poduka odvija se u terminu koji vama najviše odgovara odnosno, sami birate vrijeme i datum.

Prijave za edukaciju iz poslovne komunikacije (individualnu ili grupnu) moguće su putem kontakt obrasca, mailom ili telefonski.